Zaterdag 5 oktober 2024
Twentesport

Twente deelt de punten in topwedstrijd met Fenerbahçe

Geplaatst op 3 oktober 2024 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE –  In een schitterende voetbalsfeer heeft FC Twente vanavond in eigen huis gelijk gespeeld tegen Fenerbahçe. Het was een van emotie voetbalfeest  dampend van emotie met uiteindelijk een gelijkspel als resultaat. Het werd 1-1. Het was een wedstrijd die brandde van heilig vuur met twee ploegen die alles gaven voor een publiek dat er geen genoeg van kon krijgen.

Het enige minpuntje in de zinderende ambiance van de Veste was voor dat de goals zeldzaam waren, zij het wel keurig verdeeld: 1-1, maar al was wel wel een streep door het het streven te winnen.

Dat geldt temeer daar FC Twente  een groot deel van de wedstijd de meeste kansen creëerde, op voorsprong kwam door een goal van Michel Vlap, maar in de ultieme slotfase toch nog de gelijkmaker moest worden accepteren. Extra zuur was dat  Dusan Tadic, die vele seizoenen bij  FC Twente een prominente rol had, deze gelijkmaker scoorde en daarmee de roodhemden van trainer Joseph Oosting in treurnis dompelde. Ee waren fans die hun voormalige held meenden te moeten uitfluiten.

later meer

Delen is sportief

Reacties (0)




Archief