Woensdag 16 oktober 2024
Twentesport

Verlies dit weekend voor FC Twente en Heracles Almelo

Geplaatst op 6 oktober 2024 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE/ALMELO – Er was dit weekend geen eer te behalen voor FC Twente en Heracles. De ploeg uit Enschede en die uit Almelo kregen klop. Beide clubs kregen kwamen er niet echt aan te pas.

FC Twente kreeg in De Kuip op een nederlaag, wat volgens trainer Joseph Oosting mede lag aan het onvermogenkansen tot doelpunten te promoveren. De ploeg  kreeg daarvoor de rekening gepresenteerd. Al in de eerste helft kreeg de Enschedese ploeg de rekening aangereikt: 2-0. In het tweede bedrijf konden de roodhemden geen potten breken, al werd er nog wel een aansluitingsgoal goal gerealiseerd, maar de gelijkmaker zat er niet in voor de Enschedeërs, wat toch  een domper was.

Heracles kreeg geen voet aan de spreekwoordelijke trapper. De  ploeg. moest in de altijd sfeervolle ambiance aan de Vetkampstaat zijn meerdere erkennen in Go Ahead Eagles, dat in deze broederderby van het oosten weinig niets naliet om de Almelose formatie een ruime nederlaag van 4-1 aan de broek te doen, en die marge weerspiegelde de verhoudingen in het veld prima, al  was een ruimere marge ook mogelijk geweest.

 

 

 

Delen is sportief

Reacties (0)




Archief