Dinsdag 22 oktober 2024

Excelsior’31 verslaat FC Lisse met minimaal verschil

Geplaatst op 17 september 2011 door   ·   Geen reacties

RIJSSEN – Excelsior’31 heeft vanmiddag FC Lisse met 1-0 verslagen. Robert Wilens bracht zijn ploeg in de tweede helft op voorsprong. Het betekende de derde zege en een achtste plaats op de ranglijst in de Topklasse.

Het duel dat zich voltrok in Rijssen bracht het publiek weinig sensatie en leek een tijd lang, in navolging tot de wedstrijden tegen Barendrecht en Noordwijk, af te stevenen op een doelpuntloos resultaat. Voor de rust werd Excelsior twee keer gevaarlijk, zonder doel te treffen. Toch zette Robert Wilens zijn ploeg een kwartier na rust, na voorbereidend werk van Karim Chengachi, op voorsprong. In het slot oogde Excelsior niet meer daadkrachtig, maar sleepte het wel de zege uit het vuur.

Scoreverloop: 57. Wilens 1-0