Dinsdag 22 oktober 2024

HSC’21 geeft twee keer een voorsprong weg

Geplaatst op 16 oktober 2011 door   ·   1 Reactie

HAAKSBERGEN – Tot tweemaal toe gaf HSC ’21 zondagmiddag in eigen huis een voorsprong weg tegen WKE. Het werd uiteindelijk 2-2. Voor HSC scoorden Erwin Nieuwboer en Michael Wensing (foto). Het gelijkspel zorgt ervoor dat Haaglandia de Haaksbergenaren passeert op de ranglijst. HSC ’21 bezet nu de derde plaats met 21 punten uit tien gespeelde wedstrijden.

Al in de negende minuut werd de score geopend. Erwin Nieuwboer zette de 1-0 voor HSC op het
scorebord. WKE toonde echter veerkracht door nog in het eerste half uur de stand gelijk te trekken via Will Koops. Toch was het HSC dat met een voorsprong ging rusten, verdediger Michael Wensing trof in de 33e minuut doel en tekende hiermee voor de 2-1 ruststand.
Na de rust zocht WKE opnieuw naar de gelijkmaker en het kreeg al snel in de tweede helft loon naar
werken. Martijn Doldersum scoorde de 2-2. Hierna bleef het nog lang spannend maar doelpunten
vielen er niet meer te noteren. Een puntendeling zodoende in Haaksbergen.