Dinsdag 22 oktober 2024

Deto wint ‘cruciaal’ duel

Geplaatst op 19 november 2011 door   ·   Geen reacties

VRIEZENVEEN –  Enkele positionele wijzigingen hebben bij Deto goed uitgepakt. Kevin Aman (foto) speelde tegen ON Groningen aan de vertrouwde linkerkant, terwijl Vincent Bilanovic als centrale aanvaller mocht startten. Het resulteerde in een 3-1 overwinning, waarbij Bilanovic twee treffers voor zijn rekening nam. Daarmee behaalde Deto de overwinning die vooraf als cruciaal was aangemerkt.

Hoewel Deto goed aan het duel begon, was het toch ON dat de score wist te openen. De bezoekers hadden een goede overname en wisten op 1-0 te komen. Deto stelde snel orde op zaken en via Bilanovic en Fraterman kwam de thuisploeg nog voor  rust op voorsprong. Na rust was Deto duidelijk de bovenliggende partij. het enige verwijt wat de Vriezenveners te maken viel was dat er nog maar een keer werd gescoord. Ook na de 3-1 van Bilanovic waren er kansen te over en had de score nog hoger op moeten lopen.

Deto – ON Groningen 3-1 (2-1)