Vrijdag 25 oktober 2024

Jong FC Twente wint in Eindhoven van PSV

Geplaatst op 17 december 2012 door   ·   Geen reacties

EINDHOVEN – Jong FC Twente heeft de eerste seizoenshelft afgesloten met een overwinning. Op bezoek in Eindhoven werd PSV met 2-1 verslagen. Na een 1-0 achterstand bij rust scoorde Tim Hölscher na de hervatting twee keer.

FC Twente speelde een goede wedstrijd, maar kwam desondanks toch op achterstand. Stef Nijland opende kort voor rust de score. Dat die achterstand niet groter werd, kwam door een uitstekend spelende Filip Bednarek. Hij hield FC Twente in de wedstrijd met een aantal goede reddingen.

De ommekeer in het duel kwam in de slotfase. Tim Hölscher (foto) wist twee keer te scoren en zo er voor te zorgen dat de drie punten mee naar Enschede gingen.

Jong PSV – Jong FC Twente 1-2 (1-0)
Scoreverloop: 37. Nijland 1-0, 79. Hölscher 1-1, 90. Hölscher 1-2
Jong FC Twente: Bednarek, Cornelisse, Bijen, Boyata (77. Hemmink), Gortemaker, Landzaat (89. Fillinger), Born (46. Coelho), Pelupessy, Zschusschen, Hölscher, Vogelsang.