Vrijdag 25 oktober 2024

Heracles speelt gelijk tijdens trainingsweek

Geplaatst op 8 januari 2013 door   ·   Geen reacties

BELEK – Heracles Almelo heeft in de oefenwedstrijd in het Turkse Belek tegen Genclerbirligi met 2-2 gelijk gespeeld. De Almeloërs kwamen door een benutte strafschop op een 1-0 achterstand, maar door twee treffers van Everton (rechts op de archieffoto) kwam Heracles op een 2-1 voorsprong. Na rust kwam coach Peter Bosz met een geheel ander elftal. . Jimmy Durmaz  maakte namens Genclerbirligi gelijk uit een vrije trap. Nieuweling Mathias Schamp maakte zijn debuut in de basis, Jaroslav Navratil, de andere debutant, speelde de tweede helft.
Heracles oefent vrijdag nog tegen Anderlecht.

Opstelling
Eerste helft:
Fij, Koenders, Schenkeveld, Paljic, Belterman, Vujicevic, Vejinovic, Overtoom, Everton, Castillion, Schamp.
Tweede helft: Van Loo, Te Wierik, Rienstra, Dorda, Davidson, Quansah, Bruns, Duarte, Gouriye, Armenteros, Navratil.