Vrijdag 25 oktober 2024

Jong Twente verliest oefenduel

Geplaatst op 17 januari 2013 door   ·   Geen reacties

HENGELO – Jong FC Twente verloor vanmiddag in Hengelo een oefenduel van de beloften van Werder Bremen. Het werd 1-3. Na een kwartier namen de Twentenaren de leiding door een treffer van Janik Jesgarzewski. De wedstrijd ging voor de rust gelijk op. Beide ploegen creëerden nauwelijks kansen. In de tweede helft werd er veel gewisseld aan beide kanten. Bremen had de overhand en scoorde drie keer.

Bij FC Twente acteerden twee proefspelers die al enkele weken bij de club meetrainen. De Servische aanvaller Stefan Drazic (20) die al sinds begin december bij Twente enkele weken op stage is op voorspraak van de vader van Heerenveen-speler Filip Djuricic. Hij is afkomstig van Radnicki Obrenovic en is thans voor de derde keer op proef bij de club. De andere testspeler was vanmiddag de 21-jarige Nederlander Joshua Akoy, een tot rechtsback omgeschoolde aanvaller uit Purmerend die oa in de jeugd van Omniworld heeft gespeeld en nu bij FC Twente probeert een contract te verdienen.