Vrijdag 25 oktober 2024

Jong FC Twente wint in Rotterdam van Feyenoord

Geplaatst op 18 maart 2013 door   ·   Geen reacties

ROTTERDAM – Jong FC Twente heeft maandagavond het uitduel bij Jong Feyenoord met 3-2 gewonnen. Nadat Feyenoord vlak voor tijd op gelijke hoogte kwam, zorgde Felitciano Zschusschen er voor dat de Tukkers toch alle drie de punten pakten.

Jong FC Twente kwam in de 36e minuut op voorsprong door een goal van Edwin Gyasi. John Goossens maakte kort daarna gelijk, na slecht verdedigend werk van de Tukkers.

Na rust kende FC Twente een goede fase en bracht Felitciano  Zschusschen met een fraaie boogbal FC Twente opnieuw op voorsprong.In de 88e minuut werd de stand weer gelijk, door een goal van Te Vrede, die een vrije trap van Goossens binnen kopte.. De wedstrijd werd beslist in de blessuretijd. Zschusschen maakte zijn tweede goal en bepaalde met een hard afstandsschot de eindstand op 2-3.

Jong Feyenoord – Jong FC Twente 2-3 (0-1)
Scoreverloop: 36. Gyasi 0-1, 39. Goossens 1-1, 54. Zschusschen 1-2, 88. Te Vrede 2-2, 90.+1 Zschusschen 2-3.
Jong FC Twente: Fernandes, Kwee, Bijen, Gebben, Engberink, Fillinger, Gyasi, Gutiérrez, Zschusschen, Hemmink, Jesgarzewski (65. Shadrach).