Zaterdag 21 september 2024
Twentesport

Van Dijkhuizen: ‘Snel punten pakken en er met Excelsior’31 een mooi seizoen van maken’

Geplaatst op 30 augustus 2013 door   ·   Geen reacties

Hans van Dijkhuizen 375 - hoaRIJSSEN – Excelsior’31 speelt zaterdagmiddag de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. Daarin is Noordwijk de tegenstander. Daar waar de Rijssenaren een knappe 2-4 overwinning behaalden, op bezoek bij Barendrecht, ging Noordwijk op eigen veld met 1-4 onderuit tegen GVVV.

Ook na de fraaie zege op Barendrecht bleef Excelsior’31 trainer Hans van Dijkhuizen (foto) realistisch. ‘Vorig jaar wonnen we ook onze eerste wedstrijd en vervolgens leden we eer reeks nederlagen. We weten donders goed dat een zwaluw geen zomer maakt. Het gaat er om de eerste vijf a zes wedstrijden veel punten te pakken, zodat je een goede start hebt om er een leuk seizoen van te maken.’

Met Noordwijjk treft Excelsior een tegenstander die juist erg slecht aan het seizoen is begonnen en dus graag zal willen presteren in Rijssen. ‘Vorig seizoen hebben we heel het seizoen onder extreme druk moeten presteren. We raken niet zo snel in de war en zullen van ons zelf uit blijven gaan’, is van Dijkhuizen duidelijk over zijn instelling.

 

 

 

 

Delen is sportief

Reacties (0)




Archief