Vrijdag 25 oktober 2024

Rapporteur Erwin Looms: ‘Zege Heracles is doorsnee-overwinning van ploeg die in the winning mood is’

Geplaatst op 20 maart 2011 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Namens het Voetbalpanel van TwenteSport.com waren Erwin Looms en Michel Steggink, ooit ploegmaten van elkaar in de kampioensploegen van HSC’21, als rapporteur present bij Heracles-Heerenveen. De 4-2 zege was verdiend, maar Steggink zag in de tweede helft aanvankelijk een beter Heerenveen: ‘Na de rust waren de gasten sterker. Pasveer voorkwam met twee prachtige reddingen de gelijkmaker. Opnieuw viel uit het niets de 3-1. Ik vond dat ook het breekpunt in de wedstrijd. Nog geen twee minuten later was de wedstrijd gespeeld. Darl Douglas kon eenvoudig de 4-1 scoren’, meldde Steggink. Hij wees Remko Pasveer (archieffoto) dan ook aan als Man of the Match. ‘Hij krijgt ook een ster van mij. Hij was dus vooral vlak na rust erg belangrijk met twee prachtige reddingen. Antoine van der Linden krijgt van mij ook een ster. Hij scoorde de belangrijke 3-1 en speelde in de verdediging een degelijke wedstrijd’, aldus de oud-verdediger.

Erwin Looms, naast oud-HSC’er ook oud-Heraclied, is het in grote lijnen met Steggink eens. Hij vond de zege van zijn oude club ‘een doorsnee overwinning van een ploeg die in de winning mood is. ‘
Antoine van der Linden is voor hem de Man of the Match. ‘Hij zette de organisatie goed neer, had verdedigend een aantal goede ingrepen en maakte ook nog een doelpunt. Voor de amusementswaarde geef ik een zeven. Mede door de zes doelpunten heb ik een aantrekkelijke wedstrijd gezien’, zei Looms.

KLIK HIER voor  de uitgebreide meningen van Steggink en Looms.