Woensdag 23 oktober 2024

SVZW wint ruim en redt daarmee Deto Twenterand

Geplaatst op 10 mei 2014 door   ·   Geen reacties

WIERDEN – SVZW heft het seizoen afgesloten met een klinkende 5-1 overwinning op Go Ahead Kampen. Door de ruime nederlaag degradeerden de bezoekers naar de eerste klasse.

Voor SVZW stond er in het duel met Go Ahead Kampen niets meer op het spel. Voor de bezoekers waren de belangen wel groot. Zelf een goed resultaat behalen, of hopen dat Deto Twenterand dat niet zou doen betekende handhaving, elke andere variant degradatie.

Toen de bij SVZW vertrekkende Christiaan Cicek na een kwartier de score opende zag het er voor de Kampenaren somber uit. Zeker ook omdat Deto elders op voorsprong kwam. Op slag van rust maakte Jurriaan Zandbergen gelijk, maar na rust sloeg SVZW alsnog toe.

Opnieuw Cicek, Ruud ter Heide, Cenk Uguz en Kevin Aman zorgden er voor dat SVZW een ruime 5-1 overwinning behaalden. Daarmee sloot SVZW het seizoen af met een goed resultaat. Voor Go Ahead Kampen betekende de uitslag degradatie, waardoor Deto Twenterand, mede dankzij de buurman, alsnog mee mag doen aan de nacompetitie, met als inzet handhaving in de Hoofdklasse C.

SVZW – Go Ahead Kampen 5-1 (1-1)
Scoreverloop: 15. Cicek 1-0, 45. Zandbergen 1-1, 62. Cicek2-1, 65. Ter Heide 3-1, 78. Uguz 4-1, 89. Aman 5-1