Woensdag 23 oktober 2024

Heracles Almelo sluit trainingskamp af met gelijkspel

Geplaatst op 18 juli 2014 door   ·   Geen reacties

BILLERBECK – Heracles Almelo heeft het trainingskamp in Duitsland afgesloten met een gelijkspel tegen Viktoria Köln. In de tropische hitte werd het 1-1 tegen de club uit de Duitse Regionalliga.

De openingsfase was Köln de sterkere ploeg en kregen de Duitsers ook enkele mogelijkheden. Dat resulteerde na een kwartier in het openingsdoelpunt. Vervolgens zette Heracles aan en kreeg het meer vat op de wedstrijd. Na 35 minuten maakte Simon Cziommer op aangeven van Mark-Jan Fledderus gelijk.

In de tweede helft kregen beide ploegen nog enkele kansen. Vooral Köln was dicht bij een doelpunt, maar slaagde er niet in om Heracles-doelman Castro te passeren. Mede door het goede keeperswerk bleef het bij een 1-1 gelijkspel.