Zaterdag 21 september 2024

Quick’20 komt bij Germania niet verder dan een gelijkspel

Geplaatst op 5 oktober 2014 door   ·   Geen reacties

Niek loohuis slGROESBEEK – Quick’20 heeft een punt overgehouden aan de uitwedstrijd bij laagvlieger vv Germania. Na tien minuten spelen keek de ploeg van trainer Rene Nijhuis al tegen een achterstand aan, waarna vlak voor rust Jeroen Visscher een strafschop miste. Vijf minuten na de pauze maakte Niek Loohuis al de gelijkmaker, maar verder dan dat kwamen de Oldenzalers niet.

Quick kreeg de eerste tien minuten twee goede mogelijkheden, maar het was de thuisploeg die de score opende in de beginfase. Na elf minuten was Dave Kleijnen verantwoordelijk voor de 1-0. In de eerste helft lag het spel nog even stil, omdat een van de assistent-scheidsrechters geblesseerd raakte. Deze werd uiteindelijk vervangen door Frans Derks, de 83-jarige voormalig topscheidsrechter. Nog voor rust kreeg Quick de uitgelezen mogelijkheid op de gelijkmaker, toen de Oldenzaalse formatie een strafschop kreeg. Deze werd echter niet benut door Jeroen Visscher, waardoor Quick met een achterstand ging rusten.

Na de thee kwam de zondaghoofdklasser al snel op gelijke hoogte. Middenvelder Niek Loohuis (foto) produceerde na vijf minuten spelen de 1-1, waarna Quick op zoek ging naar de winnende treffer. Ondanks dat het daar veertig minuten de tijd voor had, lukte dat niet en hield Quick slechts een punt over aan het bezoek in Groesbeek. Quick’20 staat nu vijfde op de ranglijst, met acht punten uit vijf wedstrijden. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen SWZ Sneek.

vv Germania – Quick’20 1-1 (1-0)
Scoreverloop: 11. Kleijnen 1-0, 50. Loohuis 1-1
Bijzonderheden: 40. Visscher mist strafschop
Opstelling Quick’20: Ensink; Sen, Snelders, Keizer, Damhuis; Loohuis, Weusthof (82. Borghuis), Niemeijer (70. Oude Velthuis); Eulderink, Kamphuis, Visscher