Woensdag 23 oktober 2024

FC Twente vrouwen laten punten liggen tegen Telstar

Geplaatst op 11 oktober 2014 door   ·   Geen reacties

VELSEN – Het vrouwenteam van FC Twente heeft in de uitwedstrijd tegen Telstar twee kostbare punten laten liggen. Na een 3-0 achterstand werd het uiteindelijk 4-4.

FC Twente keek na twaalf minuten al tegen een 2-0 achterstand aan door treffers van Suzanne Admiraal en Linda Bakker. Toen vervolgens Kirsten Koopman de 3-0 scoorde leek het duel voortijdig beslist. Yana Daniëls en aanvoerster Anouk Dekker scoorden tegen en zorgden er voor dat het bij rust toch nog 3-2 stond.

Na rust zorgde Ellen Jansen ervoor dat FC Twente weer helemaal terug in de wedstrijd kwam, door eerste gelijk te maken en vervolgens de Tukkers op voorsprong te brengen. Linda Bakker bracht Telstar langszij: 4-4. In de slotfase kregen beide ploegen nog kansen op de winnende treffer, maar het bleef bij een puntendeling.

Telstar – FC Twente 4-4 (3-2)
Scoreverloop: 11.Admiraal 1-0, 13. Bakker 2-0, 33. Koopman 3-0, 35. Daniëls 3-1, 41. Dekker 3-0, 55. Jansen 3-3, 59. Jansen 3-4, 67. Bakker 4-4.
FC Twente: Criscione, Roetgering (75. Minnaar), Kerkdijk, Bakker, Westervelt (46. Worm), Dekker, Munsterman (46. Heuver), Roord, van de Sanden, Jansen, Daniëls