Dinsdag 22 oktober 2024

Ten Bolscher wijst Excelsior’31 de weg naar de overwinning

Geplaatst op 29 november 2014 door   ·   Geen reacties

STAPHORST – Excelsior’31 heeft de uitwedstrijd tegen Staphorst winnend afgesloten. Marco ten Bolscher scoorde binnen het kwartier twee keer, waarna de Rijssenaren het duel uitspeelden naar een 3-1 overwinning.

Ten Bolscher, die onlangs overkwam van het beloftenteam van Go Ahead Eagles, toonde pijlsnel zijn klasse en plaatste Excelsior in een zetel. Daarmee was de wedstrijd al vroegtijdig beslist. Zeker ook omdat de thuisploeg amper tegenstand bood.

Na rust kwam Staphorst wat meer opzetten. Die aanhoudende druk leidde twintig minuten voor tijd tot de 1-2 van Rob Mijnheer. In de slotfase was het Excelsior dat nogmaals wist te scoren. Op aangeven van Coen Vloedgraven zorgde clubtopscorer Hakim Ezafzafi voor de 1-3 , waarmee het duel definitief beslist was. In de slotminuten kreeg de thuisploeg nog een strafschop, maar Brake faalde vanaf elf meter.

Staphorst – Excelsior’31 1-3 (0-2)
Scoreverloop: 5.Ten Bolscher 0-1, 16. Ten Bolscher 0-2, 71. Mijnheer 1-2, 80. Ezafzafi 1-3