Dinsdag 22 oktober 2024

Eenvoudige overwinning voor Excelsior’31

Geplaatst op 6 december 2014 door   ·   1 Reactie

roeland ten bergeRIJSSEN – Excelsior’31 had een makkelijke middag tegen het laaggeklasseerde WHC. Door al binnen twintig minuten twee keer te scoren konden de Rijssenaren het duel vervolgens simpel uitspelen. Uiteindelijk werd het 4-0 voor de ploeg van trainer Roeland ten Berge (foto).

Nadat de bezoekers in de openingsfase nog wat tegenstand boden, nam Excelsior’31 al snel de regie in handen. Rico Wolven opende de score vanaf elf meter, nadat Michel Gerritsen Mulkes onderuit werd gehaald. Gerritsen Mulkes moest niet veel later geblesseerd het veld verlaten. Zijn vervanger, Amanuel Isa, maakte zijn rentree na een langdurige blessure periode. Na twintig minuten verdubbelde Marco ten Bolscher de score en zorgde daarmee voor een vroegtijdige beslissing.

Na rust scoorde Excelsior twee keer via Niek Davina en Tim Letteboer.De Rijssenaren lieten het bij 4-0 in een wedstrijd die met een hogere uitslag had kunnen eindigen.

Excelsior’31 – WHC 4-0 (2-0)
Scoreverloop: 11. Wolven 1-0 (pen.), 20. Ten Bolscher 2-0, 57. Davina 3-0, 79. Letteboer 4-0.