Woensdag 23 oktober 2024

Ruime nederlaag voor Excelsior’31

Geplaatst op 13 december 2014 door   ·   1 Reactie

ASSEN – Excelsior’31 heeft de uitwedstrijd tegen ACV Assen met ruime cijfers verloren. Nadat het lange tijd 0-0 stond, maakte de thuisploeg na een uur binnen tien minuten het verschil, door drie keer te scoren. Uiteindelijk werd het 4-1.

De eerste helft ging de wedstrijd gelijk op. Excelsior leek twee keer dicht bij een doelpunt te komen. Na een half uur werd Niek Davina neergehaald binnen het strafschopgebied onderuit gehaald. Waar de Rijssenaren aan een strafschop dachten, liet de scheidsrechter doorspelen. Kort daarna opende Ten Bolscher de score, maar zijn treffer werd wegens buitenspel geannuleerd. Doordat ook ACV Assen de mogelijkheden onbenut liet, bleef het bij 0-0.

Een kwartier na rust nam ACV afstand. Eerst was het Van Dalen die scoorde. Kort daarna moest John Lubbers geblesseerd het veld verlaten. Vlak daarna schoot Cijntje vanuit een vrije trap de 2-0 binnen. Amper een minuut later haalde Wolven zijn tegenstander onderuit binnen het strafschopgebied. Met de 3-0 zorgde Mulder voor de beslissing. Hoewel Hakim Ezafzafi nog wel wat terug deed, was het vrijwel direct daarna 4-1 door Mulder.

Daarmee leed Excelsior’31 een ruime nederlaag en haken de Rijssenaren voorlopig af voor de bovenste plaatsen,

ACV Assen – Excelsior’31 4-1 (0-0)

Scoreverloop: 72. Van Dalen 1-0, 70′ Cijntje 2-0, 71. Mulder 3-0, 80. Ezafzafi 3–1, 81. Mulder 4-1

Bijzonderheden: 86. Wolven mist strafschop.